Er en business-uddannelse noget for mig?

5 tegn på, at en businessuddannelse inden for salg, marketing eller kommunikation er noget for dig!

er-en-businessuddannelse-noget-for-mig-960

Skal du vælge videregående uddannelse? Og overvejer du, om en uddannelsen inden for markedsføring, salg eller kommunikation, kunne være noget for dig?

I denne artikel får du 5 tegn på, at en businessuddannelse kan være det rigtig valg for dig. Så læs endelig videre, hvis du allerede nu føler dig ramt.

1. Du er typen, der kan sælge sand i Sahara

Du forstår at pitche dine ideer på en kreativ, sjov og anderledes måde, så de er svære at komme uden om. Og du nyder at vinde mennesker for dine ideer, projekter og for din sag.

2. Du er god til at kommunikere, både på skrift og i tale

Du har ordet i din magt, og forstår at bruge dette talent i mange forskellige sammenhænge. Måske er du typen, der nørder med både tekst og billeder i programmer som InDesign eller Illustrator. Måske blogger, instagrammer eller youtuber du. Eller måske kan du bare rigtig godt lide at formidle, både skriftligt og mundtligt.

Tag testen: Hvilken uddannelse passer til mig?

3. Projektledelse falder dig naturligt, og du er en ørn til at planlægge, organisere og igangsætte

Du bruger dette talent i mange forskellige sammenhænge. Uanset om det er en fest, en gruppeopgave eller en fodboldturnering, der skal planlægges, stiller du dig altid først i køen som projektleder.

4. Du kan se dig selv i et dynamisk og afvekslende studiemiljø, hvor der er en tæt kobling til livet uden for studiet

Du vil gerne have en uddannelse, hvor du får lov til at prøve kræfter med spændende opgaver og projekter i samarbejde med virksomheder. Og måske endda snuse til jobbet allerede under studiet.

5. Du drømmer om at gøre karriere i en virksomhed, hvor du arbejder med fx markedsføring, kampagner, sociale medier, eksport eller forretningsudvikling

Bundlinje er bestemt ikke et skældsord for dig, faktisk vil du se det som et kæmpe plus, hvis din indsats kan skabe målbar værdi og effekt for den virksomhed, du arbejder for.

Er du blevet nysgerrig? 

Hvis artiklen her har gjort dig mere sikker på, at en businessuddannelse er noget for dig, så får du her 3 tips til, hvad du kan gøre nu.

Få de 3 tips her

Mød vores business-uddannelser

Gå på opdagelse i VIA University Colleges business-uddannelser inden for blandt andet markedsføring og kommunikation. Hvem ved, måske ligger din drømmeuddannelse og venter på dig her!

Mød vores businessuddannelser

Mere inspiration

Find den rigtige uddannelse – 6 konkrete forslag til dig
Artikel Gå til siden
Studieklar? Prøv tjeklisten
Artikel Gå til siden
Er du i tvivl? Prøv uddannelsen af
Gå til siden
Hvad skal jeg læse? Få gode råd fra studievejlederen
Gå til siden
Er en pædagogisk uddannelse noget for mig?
Gå til siden