Uddannelsestest – hvilken uddannelse passer til mig?

Test dig selv i vores uddannelsestest og find ud af hvilken uddannelse, der passer til dig.

1200x628-forsidebillede-viadk-quiz-kvote-1-tvaer-05-23

Er du (også) i tvivl om hvilken uddannelse, du skal vælge? Står du og stirrer direkte ind i den frygtindgydende uddannelsesjungle? Der er mange veje at gå, men hvilken er den rigtige? Stierne snor sig om træerne, og fortsætter ind i skovens dybe mørke. Det er ikke til at se, hvor de fører hen, og hvad der venter på den anden side. Usikkerheden for det ukendte breder sig, og du tøver med at tage det første skridt.

I det øjeblik kunne det være rart med en rutevejledning, der kan fortælle, hvilken sti du skal tage. Og hvilke uddannelser, der passer bedst til dig.

Vores uddannelsestest kan hjælpe dig et stykke af vejen, da den fortæller hvilken uddannelsestype du er.

Tag testen: Hvilken uddannelse passer til mig?

Uddannelsestesten kan guide dig i den rigtige retning ved at vise hvilke uddannelser, der passer bedst til dig. Så du forhåbentligt bedre kan navigere i alle de mange muligheder, du kan vælge imellem. Skal du være sygeplejerske eller ingeniør? Lærer eller designer?

Ved at svare på nogle spørgsmål kan du på få minutter finde svaret på hvilken uddannelsestype, der passer på dig. Og løfte sløret for hvilke uddannelser, der passer bedst til den type, du er.

Svar på spørgsmål såsom, hvad du bedst kan lide at lave i din fritid? Hvilke fag, du bedst kan lide? Hvad der er vigtigst for dig? Og find frem til din uddannelsestype.

Tag testen: Hvilken uddannelse passer til mig?

Måske er du en benhård businesshaj, med flair for struktur og kommunikation, der brænder for at slippe sin indre iværksætter fri. Det kan også være, du er en omsorgsfuld sundhedsvogter, der plejer både krop og psyke, og elsker at skabe nye menneskelige relationer. Eller samfundshjælperen, der er god til mennesker og vild med at lære fra dig.

Tag testen og få svaret!

Mere inspiration

Find den rigtige uddannelse – 6 konkrete forslag til dig
Artikel Gå til siden
Studieklar? Prøv tjeklisten
Artikel Gå til siden
Er du i tvivl? Prøv uddannelsen af
Gå til siden
Hvad skal jeg læse? Få gode råd fra studievejlederen
Gå til siden
Er en pædagogisk uddannelse noget for mig?
Gå til siden